PRELEGERILE ONLINE ALE HEXAGONULUI - JOI 14 MAI 2020

PRELEGERILE ONLINE ALE HEXAGONULUI. EDIȚIA A III-A

FACULTATEA DE DREPT DIN TIMIȘOARA – JOI, 14 MAI 2020, ORA 16 

INVITAT: PROF.UNIV.DR. IONUȚ-FLORIN POPA

COMUNICAT


Prelegerile Hexagonului Facultăților de Drept, proiect de colaborare în cadrul căruia profesori de la facultățile din Hexagon sunt invitații colegilor lor în cadrul cursurilor pe care aceștia le susțin în propriile facultăți, au fost reluate online la Facultatea de Drept a Universității de Vest din Timișoara în luna aprilie a acestui an. 

Al treilea invitat al acestei serii, domnul prof.univ.dr. Ionuț-Florin Popa, profesor de drept civil la Facultatea de Drept a Universității „Babeș-Bolyai” Cluj-Napoca, va interveni în cadrul cursului de Drept comercial al anului IV de studii, la invitația prof.univ.dr. Lucian Bercea, decanul Facultății de Drept a Universității de Vest din Timișoara. Prelegerea va avea loc joi, 14 mai 2020, începând cu ora 16, și va avea tema „Regimurile juridice ale vânzărilor în România”.

„Hexagonul Facultăților de Drept” este consorțiu informal al celor mai prestigioase facultăți de drept din România, format din facultățile de profil ale Universității din București, Universității „Babeș-Bolyai” Cluj-Napoca, Universității „Al.I. Cuza” Iași, Universității „Lucian Blaga” Sibiu, Universității din Craiova și Universității de Vest din Timișoara.