DIGITAL MARKETS – A PRIVATE LAW PERSPECTIVE - RAINER KULMS LA FACULTATEA DE DREPT DIN TIMIȘOARA

DIGITAL MARKETS – A PRIVATE LAW PERSPECTIVE

RAINER KULMS LA FACULTATEA DE DREPT DIN TIMIȘOARA

Rainer Kulms (Senior Research Fellow, Max Planck Institute for Comparative and International Private Law Hamburg) susține seria de cursuri Digital Markets – A Private Law Perspective 

(9-12 mai 2022)

Comunicat

Facultatea de Drept a Universității de Vest din Timișoara îl are și în acest an profesor invitat pe domnul Rainer Kulms, Senior Research Fellow la Max Planck Institute for Comparative and International Private Law din Hamburg (Germania), un colaborator constant și prestigios al facultății.

Rainer Kulms va susține o serie de cursuri pe tema Digital Markets – A Private Law Perspective, în perioada 9-12 mai 2022. Temele abordate vor privi e-commerce, contractele electronice, smart contracts și tehnologiile blockchain, precum și implicațiile juridice ale FinTech și ale inteligenței artificiale.

Cursurile se vor desfășura online, prin utilizarea platformei elearning.e-uvt.ro. La prelegeri sunt invitați să participe masteranzii programelor European Union Law și Dreptul afacerilor, studenții anilor III și IV de studiu, precum și doctoranzii facultății. Înscrierile se fac până în data de 8 mai 2022 la următorul link: https://forms.gle/XjeVtRWKqK6CLCQG7.


Prof. univ. dr. Lucian Bercea

Decanul Facultății de Drept din cadrul Universității de Vest din Timișoara