IULIA MOTOC, JUDECĂTOR LA CURTEA EUROPEANĂ A DREPTURILOR OMULUI, LA PRELEGERILE ONLINE ALE HEXAGONULUI

IULIA MOTOC, JUDECĂTOR LA CURTEA EUROPEANĂ A DREPTURILOR OMULUI, LA PRELEGERILE ONLINE ALE HEXAGONULUI 

FACULTATEA DE DREPT DIN TIMIȘOARA – LUNI, 31 MAI 2021, ORA 10

COMUNICAT


Prelegerile Hexagonului Facultăților de Drept, proiect de colaborare în cadrul căruia profesori de la facultățile din Hexagon sunt invitații colegilor lor în cadrul cursurilor pe care aceștia le susțin în propriile facultăți, se desfășoară online la Facultatea de Drept a Universității de Vest din Timișoara, fiind extins în anul universitar 2020/2021 la toți anii de studiu. Proiectul urmărește să coaguleze profesorii și studenții facultăților de drept din Hexagon în jurul ideilor de învățământ juridic de elită și de recunoaștere a valorilor.

Doamna prof.univ.dr. Iulia Motoc, de la Facultatea de Științe Politice a Universității din București, judecător al Curții Europene a Drepturilor Omului, va interveni în cadrul cursului de Drept instituțional al Uniunii Europene, la invitația doamnei prof.univ.dr. Raluca Bercea. Prelegerea va avea loc luni, 31 mai 2021, începând cu ora 10 (Google Meet: https://meet.google.com/ygo-fkoc-rgm), și va fi circumscrisă temei „Drepturile omului la CEDO și CJUE. Perspectiva comparată”.

„Hexagonul Facultăților de Drept” este un consorțiu informal al celor mai prestigioase facultăți de drept din România, format din facultățile de profil ale Universității din București, Universității „Babeș-Bolyai” Cluj-Napoca, Universității „Al.I. Cuza” Iași, Universității „Lucian Blaga” Sibiu, Universității din Craiova și Universității de Vest din Timișoara.