Conferinta de drept civil "Bunurile incorporale"

Facultatea de Drept din cadrul Universității de Vest din Timișoara

Centrul pentru Dreptul Afacerilor Timișoara

Conferințele Facultății de Drept din Timișoara – 25 ani

Conferința de drept civil

Bunurile incorporale

12-13 mai 2017

În seria Conferințele Facultății de Drept din Timișoara – 25 de ani, organizată cu ocazia aniversării a 25 de ani de la înființarea Facultății de Drept din cadrul Universității de Vest din Timișoara, se va desfășura, în zilele 12-13 mai 2017, Conferința de drept civil cu tema Bunurile incorporale.

La conferință sunt invitați să participe, în calitate de intervenienți, profesori de drept civil ai unor facultăți de prestigiu din țară și specialiști ai unor societăți de avocatură. 

Conferința este organizată sub egida Centrului pentru Dreptul Afacerilor Timișoara și se bucură de sprijinul Fundației Universității de Vest din Timișoara.

Seria de conferințe Facultatea de Drept din Timișoara – 25 de ani este susținută de parteneri instituționali de prestigiu: Uniunea Națională a Barourilor din România, Uniunea Națională a Notarilor Publici din România, Institutul Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților. Totodată, seria de conferințe se bucură de sprijinul Băncii Comerciale Române și al unor societăți de avocatură de anvergură din București (Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen – NNDKP; Țuca, Zbârcea & Asociații; Schönherr România; Stoica & Asociații; Dentons) și Timișoara (Hațegan Attorneys, Moțec Ștefan Cabinet de Avocat). Cei mai importanți editori de carte juridică din România (Universul Juridic, CH Beck, Hamangiu) au calitatea de parteneri editoriali ai evenimentelor. 

Prof.univ.dr. Irina Sferdian

Directorul Departamentului de Drept Privat

Facultatea de Drept

Universitatea de Vest din Timișoara