Conferința Națională de Drept Comercial / ediția a XIV-a / Timișoara, 14-15 iunie 2024 / UVT, A01

Conferința Națională de Drept Comercial / ediția a XIV-a / Universitatea de Vest din Timișoara, 14-15 iunie 2024 


Facultatea de Drept din cadrul Universității de Vest din Timișoara, prin Centrul pentru Dreptul Afacerilor Timișoara, în colaborare cu Facultatea de Drept din cadrul Universității „Babeș-Bolyai” Cluj-Napoca, prin Centre for Business Law and Information Technology, organizează Conferința Națională de Drept Comercial, un eveniment științific intrat deja în tradiția celor două facultăți și aflat în centrul intereselor teoreticienilor și practicienilor dreptului afacerilor în România. Ajunsă la cea de-a paisprezecea ediție, conferința se va desfășura în perioada 14-15 iunie 2024, la Universitatea de Vest din Timișoara, Bd. Vasile Pârvan nr. 4, Amfiteatrul A01.

La eveniment participă peste 40 de profesori și cercetători de la universități de prestigiu din România, precum și alți specialiști în dreptul afacerilor interesați de dezbaterile circumscrise temei Analiza economică a contractului. Conferința își propune să discute probleme legate de contract ca mecanism esențial în dreptul afacerilor, din perspectiva analizei economice a dreptului, curent de gândire care studiază eficiența economică a normelor și instituțiilor juridice, dar care ocupă un loc deocamdată marginal în spațiul juridic românesc.

Evenimentul este susținut, în calitate de parteneri, de Bondoc și Asociații, CMS Cameron McKenna Nabarro Olswang și KPMG Legal | Toncescu și Asociații. Partenerul media al conferinței este juridice.ro.


Înregistrarea în vederea participării se face accesând următorul formular: https://forms.gle/iyXoc4K7sooPR7247.