Conferinţa naţională de drept bancar - 31.03.2017

Conferinţa de drept bancar

Formele speciale ale creditului bancar

Facultatea de Drept din cadrul Universităţii de Vest din Timişoara

Centrul pentru Dreptul Afacerilor Timișoara


Ediția a VI-a, 31 martie 2017


La Facultatea de Drept din cadrul Universităţii de Vest din Timişoara se desfășoară, în data de 31 martie 2017, a șasea ediție a Conferinţei de drept bancar, cu tema Formele speciale ale creditului bancar. Conferința face parte din ciclul Colocviile juridice ale Băncii Naționale a României, fiind organizată în colaborare cu Banca Națională a României – Direcția Juridică.

La conferinţă sunt invitaţi să participe, în calitate de intervenienţi, profesori de la facultăţi de drept şi de economie, precum şi specialişti care îşi desfăşoară activitatea în Banca Naţională a României, instituţii de credit şi societăţi de avocatură. Conferinţa se adresează atât juriştilor specializaţi în materie bancară (avocaţi, magistrați, consilieri juridici, notari publici, executori judecătorești etc.), cât şi altor specialişti interesaţi de problematica abordată.

Această manifestare se înscrie în ciclul conferinţelor de drept bancar organizate anual în cooperare de Facultatea de Drept din cadrul Universităţii de Vest din Timişoara și Banca Națională a României – Direcția Juridică. Evenimentul este organizat în parteneriat media cu JURIDICE.ro, este susținut financiar de Banca Comercială Română și se bucură de sprijinul Fundației Universității de Vest din Timișoara.

Ediția din anul 2017 a conferinţei face parte din seria de evenimente Conferințele Facultății de Drept din Timișoara – 25 de ani, organizată cu ocazia aniversării a 25 de ani de la înființarea facultății.