FRIDAYS@NNDKP

Biroul NNDKP Timisoara va desfasura in acest an, alaturi de programele traditionale, a doua editie a evenimentului FRIDAYS@NNDKP. 

Programul se adreseaza exclusiv studentilor Facultatii de Drept din Timisoara din anii II si III si consta intr-o serie de trei intalniri in zilele de vineri 15, 22 si 29 martie 2019, timp de aproximativ trei ore, cu incepere de la 10:00, la sediul NNDKP Timisoara. 

In cadrul acestor intalniri aplicantii vor participa la workshop-uri impreuna cu avocatii NNDKP, iar accentul se va pune pe modul in care se transpun in practica trei materii universitare esentiale: Dreptul Administrativ - 15 martie, Dreptul Civil - Persoanele - 22 martie si Dreptul imobiliar - 29 martie. 

Inscrierile se fac exclusiv online pana pe 12 martie la adresa: 

https://www.nndkp.ro/fridays-at-nndkp/ 

Pentru validarea inscrierilor se va avea in vedere principiul primului inscris la un workshop, fara a exclude participarea unei persoane la mai multe evenimente, dar in limita locurilor disponibile dupa repartizarea fiecaruia la cel putin o intalnire. In masura in care doriti sa participati la mai multe evenimente, dar aveti o preferinta pentru un domeniu anume, puteti sa ne scrieti la office.timisoara@nndkp.ro.