Conferinta natională de Drept comercial 2014

Conferința națională de Drept comercial 2014 


CONFERINŢA NAŢIONALĂ DE DREPT COMERCIAL 2014 

Ediția a IV-a 

Restructurarea întreprinderii. Instrumentele dreptului societar și ale dreptului insolvenței 

Timişoara, 6-7 iunie 2014 Bd. Eroilor de la Tisa nr. 9A, Amfiteatrul A2


Facultatea de Drept din cadrul Universităţii de Vest din Timişoara, prin Centrul pentru Dreptul Afacerilor Timișoara, în colaborare cu Facultatea de Drept din cadrul Universităţii „Babeş-Bolyai” din Cluj-Napoca, prin Centre for Company Law and Corporate Governance, organizează Conferința Națională de Drept Comercial 2014. Conferinţa se va desfășura la Timişoara, în perioada 6-7 iunie 2014. 

La manifestare participă profesori şi cercetători de la instituţii de învăţământ şi cercetare de prestigiu din România, precum și magistraţi, avocaţi, practicieni în insolvenţă interesaţi de dezbaterile care se vor înscrie în cadrul temei Restructurarea întreprinderii. Instrumentele dreptului societar și ale dreptului insolvenței. 

Printre intervenienţii care au confirmat participarea se numără Stanciu D. Cărpenaru, Ion Turcu, Gheorghe Piperea, Radu Catană, Șerban Diaconescu, Sergiu Golub, Ciprian Păun, Lucian Săuleanu, Cristian Gheorghe, Titus Prescure, Ioan Schiau, Radu Bufan, Lucian Bercea, Florin Moţiu, Lavinia Tec, Cristian Clipa, Sergiu Popovici. 

Conferinţa este în curs de acreditare la Institutul Naţional pentru Pregătirea şi Perfecţionarea Avocaţilor și Institutul Naţional pentru Pregătirea Practicienilor în Insolvenţă. 

Înregistrarea participanţilor se face prin e-mail la adresa conference@drept.uvt.ro. Taxa de participare în cuantum de 200 lei se plătește în contul RO32BTRL03601205J74582XX deschis la Banca Transilvania - Sucursala Timişoara, al Asociației Centrul European de Studii şi Cercetări Juridice Timișoara, cu sediul în Timişoara, B-dul Eroilor nr. 9A, CIF 24629157, cu specificaţia „Taxă participare CNDC 2014”. 


Update: Conferința este acreditată de Institutul Naţional pentru Pregătirea şi Perfecţionarea Avocaţilor cu 15 ore de pregătire profesională și de Institutul Național pentru Pregătirea Practicienilor în Insolvență cu 12 ore de pregătire profesională.