Conferința Judecătorilor Internaționali ai României / Timișoara, 10 mai 2024 / UVT, A01

Conferința Judecătorilor Internaționali ai României / Universitatea de Vest din Timișoara, 10 mai 2024


Facultatea de Drept din Timișoara a Universității de Vest din Timișoara organizează Conferința Judecătorilor Internaționali ai României, un eveniment academic care oferă ocazia unui dialog cu – și între – judecătorii din România care activează în cadrul instanțelor internaționale și europene (Curtea de Justiție a Uniunii Europene, Curtea Europeană a Drepturilor Omului, Curtea Penală Internațională). La conferință sunt invitați să participe, de asemenea, foști judecători români ai instanțelor internaționale și europene, reprezentanți ai autorităților și instituțiilor care contribuie la înfăptuirea actului de justiție, precum și profesori de la facultăți de drept de prestigiu din România.

Conferința este ocazionată de aniversarea a 80 de ani de la înființarea Universității de Vest din Timișoara și se înscrie în seria de evenimente prin care universitatea marchează acest moment.

Înregistrările pentru participarea la conferință se fac accesând acest formular: https://forms.gle/Kep612FMRXfUKbj98. Evenimentul nu va fi transmis live online.