Școala Doctorală a Facultății de Drept din cadrul Universității de Vest din Timișoara, împreună cu Centrul European de Studii și Cercetări Juridice Timișoara organizează Conferința Internațională a Doctoranzilor și Studenților în Drept – ediția a X-a, la Timișoara, în data de 8 iunie 2018.

  • 15 aprilie 2018: Înregistrarea participanților (rezumatul, textul integral al lucrării și dovada plății taxei de participare)
  • 30 aprilie 2018: Confirmarea de către organizatori a înregistrării și publicării lucrării
  • 31 mai 2018: Publicarea programului conferinței
  • 8 iunie 2018: Conferința și lansarea volumului conferinței
Mai multe detalii >>

Facultatea de Drept din Timișoara, Centre for Legal Education and Social Theory (CLEST) și Central and Eastern European Forum of Young Legal, Political and Social Theorists (CEE Forum) lansează un apel la contribuții pentru conferința "Constitutional Identity and Social Memories in Central and Eastern Europe" ce se va organiza la Timișoara, în data de 3-4 mai 2018.

Mai multe detalii >>

Cei mai buni elevi de clasa a 12-a sunt acceptați pe loc la Universitatea de Vest din Timișoara (UVT), cu condiția promovării examenului de Bacalaureat. Participanții la olimpiadele naționale care au obținut distincții (premiile I, II, III, mențiuni) au posibilitatea să ocupe locuri fără taxă în cadrul facultăților universității. Măsura este valabilă pentru toți olimpicii naționali și internaționali, indiferent de disciplina la care au participat.
Mai multe detalii >>